‘AW AW BLOUSE RAYA

 ‘AW AW BLOUSE RAYA'



KINI ‘AW AW BLOUSE RAYA’ ..[SALE KASI LICIN !!]
SALES SEMUA BLOUSE NURSING ……KINI HANYA RM55 SAJA
Jasmean38 nak buat offer untuk semua blouse yang pasti OFFER X MASUK AKAL…
OFFER ini khas untuk uoalls je tau
5 design blouse Tania, Aleeya , Delaila , Tihanni dan Diandra yang TERHANGAT di pasaran …SALES nya MELETOP sesangat tau!
Lihat koleksi Ngetop ini di bawah:
=====================================
JOM LIHAT DESIGN –DESIGN YANG DIOFFER
=====================================
1.KOLEKSI HOT DELAILA
+ Blouse dari material moss crepe yang so sweet untuk uaolls pakai bersantai semasa beraya nanti
+ ada 5 kaler ini, lihat koleksi ini di link ini.. http://bit.ly/1tfIzPg 
2. ALEEYA
+ Blouse dari material lycra yang sesuai dipakai di rumah melayan tetamu yang beraya…
+ tinggal 6 kaler aje ini …klik koleksi ini di sini …. http://bit.ly/1UdtkzZ
3. DIANDRA
+ material moss crepe sentiasa jadi rebutan
+ tinggal 6 pcs aje ini..lihat di link ini,ya …. http://bit.ly/1WDS2M9
4. TANIA
+ material polycrepe yang anggun bila dipakai…
+ hanya tinggal tak sampai 20 pcs aje nie..jom cek di link ini… http://bit.ly/25KSxpk
5. TIHANNI 2
+ material roberto cavalli satin ….ada 2 batch …batch 1 tinggal 2 kaler aje dan batch 2 ada tinggal 3 kaler dengan size terhad..Semua dijual hanya RM55 termasuk pos…klik ajek at link ini.. http://bit.ly/1t6SSVc & http://bit.ly/1RWCY4i


OH ada batch 3 pun dah sale kak zai nak habis LICIN ….agar uoalls semua boleh bergaya waktu raya-raya ini
Berapa tu?
Berapa tu?
Berapa tu ?
BLOUSE TIHANNI batch 3, BIASANYA RM66…….KINI RM59 SAHAJA
Jom tengok koleksi ini di sini… http://bit.ly/1TUhFTl
---------------------------
SPECIAL OFFER
---------------------------
Harga DELAILA : RM 75
Harga ALEEYA : RM65
Harga TANIA :RM69
Harga DIANDRA : RM69
Harga TIHANNI : RM 66

Selepas DISKAUN….semua blouse dijual dengan harga RM55 termasuk pos ke seluruh Malaysia ( kecuali TIHANNI 3 dijual RM 59 termasuk pos)
Uoall s suka tak? jika suka jom komen ‘AW AW BLOUSE RAYA’
Macam mana nak order k.zai..nie
Mah k.zai beritahu…wasap aje no di bawah ini ,ya


p/s…STOK LIMITED ye !!!!!!. (ada saiz dah sold nie) ;…laju-laju PM,ya….
=========================================
GRAB CEPAT SEBELUM KEHABISAN SAIZ
=========================================
Whatsapp ‘AW AW BLOUSE RAYA’’ di ☏ + 012 460 6123/013 267 0838
Whatsapp ‘AW AW BLOUSE RAYA’’ di ☏ + 012 460 6123/013 267 0838
Whatsapp ‘AW AW BLOUSE RAYA’ ‘ di ☏ + 012 460 6123/013 267 0838

Atau terus ke butik kami

GLORY COLLECTION
No. 39B, jalan 3/69
Seksyen 3, Bandar Baru Bangi
Selangor
(*landmark Klinik Kesihatan Bandar Baru Bangi)
Waktu Operasi: 10pg-6ptg
Follow us!
Instagram ~ @glorycollection.bangi
Blog ~ http://butikzai.blogspot.com/
===================================



 
  

 
  

 
  


 
  

 
 
Catat Ulasan