Baju Muslimah| Wudhu Friendly|Ammara Suit



Ammara Suit

 
Material soft linen yang berkualiti, tidak jarang dan selesa dipakai
* Cutting yang longgar dan tak sendat
* Nursing versi selak
* Siap2 satu set, mudah uolss padankan
* Wudhu' friendly. Zip untuk wudhu’ ni hidden tau!
* Poket di kanan baju dan poket hidden zip di kanan seluar
* Seluar separuh getah dan berzip

p/s : Digalakkan ambil saiz yang biasa pakai, insyaa Allah padan :-) RM 109.00 free postage whatsapp untuk pembelian whatsapps 0132670838/0187643912 atau walkin ke GLORYCOLLECTION BANGI NO.39 B JLN 3/69 SEKSYEN 3 43650 BANDAR BARU BANGI SELANGOR








Blouse Muslimah| | Blouse Khalwa





 
Tara!!! Blouse pertama kami dengan design “selak” gaya terkini!
 
*Material polycrepe ringan sangat selesa 
*Nursing (selak)  dan wudhu’ (hidden zip) friendly 
*Poket di sisi kanan baju 
*Mudah dijaga dan tahan lasak
*5 warna pilihan yang menawan 
*Hiasan lace menawan hati 
*Harga termasuk rm 69 termasuk postage  

RM 69 termasuk postage 



untuk pembelian whatsapps 0132670838/0187643912 atau walkin ke GLORYCOLLECTION BANGI NO.39 B JLN 3/69 SEKSYEN 3 43650 BANDAR BARU BANGI SELANGOR






 

Tudung Sarung Thaleefa|Tudung sarung labuh | Tudung Sarung Cantik

Tudung Sarung Thaleefa 

[KINI DIBUKA] TUDUNG THALEEFA KINI DILANCARKAN. 5 WARNA YG MNJADI REBUTAN IBU MODEN. MATERIAL YG ANTI RENYUK & LASAK. SESUAI SGT UTK WANITA BKERJAYA UTK NAMPAK XCLUSIF & AKTIF
.
.
Koleksi sulung tudung sarung dari Califia hasil drpd survey dan research team Califia…. Akhirnya muncullah TUDUNG THALEEFA. #Califialovers semua dh bersedia ke nak menyarungkan tudung sarung yg super power best ni?
.
.
Tudung Thaleefa yg super power best dgn tampalan dlm awning mggunakan material cotton denim yg anti kemek, jgn risau awning akan kemek lgi….. baling kt mesin basuh pun maintain je..... Senang la kerja kiteee xyah nak asing2 basuh lagi !
.
Kak Zai siap buat research lgi tau nak bgi uolls maintain cun dengan awning yg sentiasa terpacak 24jam 7hari seminggu. Suka tak? Suka tak?
.
Lagi best tdg ni ada 3 saiz (L,XL & XXL) serta berdagu & tak berdagu..... Uolls boleh pilih ikut keselesaan ☺️
.
Plus, plus Tdg Thaleefa ni tahan lasak tau uolls, pakai gi pejabat pun cun... pakai gi hiking pun selesa sgt 😍
(Nk tau apa lagi BEST ttg Tudung Thaleefa? baca lagi ok)











.
.
(+) Bergaya sepantas 2 saat shj. Sarung & siap !
(+) Material moss crepe + awning kami lapiskan lagi dgn material cotton denim supaya awning maintain cantik elok
(+) Material tak panas, serap peluh dan tahan lasak. Pakai gi office sesuai, gi bersenam dan hiking pun boleh tau
(+) Material yg mudah diurus. Ank termuntah susu kt tdung pun senang nk cuci blik. Langsung tak ada kesan muntah.
(+) Travel friendly. Boleh lipat2 masuk dlm bag dh boleh jimat space plus tak perlu pun nk kena iron semula. Awning kedut jgn risau. Kami dh sediakan protection (kain cotton denim lapik di awning)
(+) Color yg menarik & terhad. Kalau stok ni habis susah tau nk restok warna sama lagi. Kalau dh kenan jgn lepaskannya
(+) Anti pin. Dh tak payah tercari2 pin lagi. Beli pin 10 kali, 10 kali jugalah hilang. Esp waktu travel payoh ha nk bawa pin kang lupa letak mana. Pakai tdg thaleefa je senang. Cantik pun cantik !
(+) Ada 2 version. Berdagu dan tak berdagu. Yg berdagu sesuai dibawa solat. Uolls boleh pilih ikut keselesaan
(+) Kami buat 3 saiz. L,XL & XXL.
.
.
Nk tau apa lgi yg boleh buat uolls bertambah SUKEE HATI BERMUNGA MUNGA ?? KAK ZAI NK BAGI HARGA COMBO
(Kalau rasa nak pakai tdg thaleefa bersama mak atau bff teruskan baca tau)
Saiz L: Sehelai RM 52. COMBO RM 100 (2PCS)
Saiz XL: Sehelai RM 59. COMBO RM 113 (2PCS)
Saiz XXL: Sehelai RM 69. COMBO RM 132 (2PCS)
.
.
.
Stok sgt terhad.
Whatsap untuk order >> http://bit.ly/2jlpZEU/ atau http://bit.ly/2fhDyRr
Stok sgt terhad.
Whatsap untuk order >> http://bit.ly/2jlpZEU/ atau http://bit.ly/2fhDyRr
Stok sgt terhad.
Whatsap untuk order >> http://bit.ly/2jlpZEU/ atau http://bit.ly/2fhDyRr
HAPPY SHOPPING #califialovers!

HAYFAA SUITS SEMPENA AIDILADHA


HAYFAA SUITS

NOW RELEASE ! HAYFAA SUITS



* Material polycrepe yang berkualiti, tidak jarang dan selesa dipakai * Cutting yang longgar dan tak sendat * Dihiasi sulaman benang warna emas di bahagian bawah baju dan tangan * Siap2 satu set, mudah uolss padankan * Nursing & Wudhu' friendly. Zip untuk wudhu’ ni hidden tau! * Poket di kanan seluar RM109 termasuk postage whatsapp untuk pembelian whatsapps 0132670838/0187643912 atau walkin ke GLORYCOLLECTION BANGI NO.39 B JLN 3/69 SEKSYEN 3 43650 BANDAR BARU BANGI SELANG







KURUNG ADHA SEMPENA RAYA AIDIL ADHA

KURUNG ADHA
Raikan Aidil Adha dengan Kurung Adha .. !! Raya dah nak dekat uolls dah buat persiapan ke ?


mai .. mai pilih mana satu pilihan di hati


Nursing & wudhu' friendly
. Kain A cut
. Material poly crepe. Berkualiti dan sangat selesa dipakai
. Tangan dan bawah baju jahitan sulam berkualiti
. Ada poket di kanan baju
. Tahan lasak & mudah jaga
 harga 119 termasuk pos 

 WALK INI : GLORY COLLECTION BANGI NO 39B JLN 3/69 SEKSYEN 3, 43650 BANDAR BARU BANGI, SELANGOR Follow us! Instagram ~ glorycollection.bangi Blog ~ http://butikzai.blogspot.com/ ==========================






 



Kurung Sophia | Kurung Moden| Nursing Friendly


KURUNG SOPHIA 


"Pesonakan rayamu" dengan dengan design Califia c.o Sophia yang pastinya menawan Sipemakai sana. serlahkan Aidilfitrimu dengan Sophia "



Kurung Sophie

🌼 Material polycrepe
🌼 Nursing friendly (Zip tersembunyi di tengah leher baju)
🌼Wudhuk friendly (Zip tersembunyi di lengan baju)
🌼Hiasan lace ditengah & lengan kurung
🌼Pocket disisi kurung
🌼5 Warna menarik
🌼Saiz dari S sehingga 4XL !!
🌼Harga Termasuk Postage rm 119

Untuk belian :-


Whatssap 013 2670 838 / 018 7643912 Walk in: No 39b, Jln 3/69 Seksyen 3 Bandar Baru Bangi, Selangor Isnin-sabtu: 10-6ptg, Ahad: 1-6ptg Follow us ! Instagram: Califia.co Blog: http://butikzai.blogspot.com/

 





 

 


Baju Kurung Moden Murah| Nursing Friendly| Kurung Juwita


 KURUNG JUWITA

Lagi Kurung RAYA Ibu dan Anak kini Kembali ..

kali ini kami di reka 3 design warna pastel yang menawan dan redup mata memandang
design pula mengguna pucci trendy terkini .












. Material Polycrepe Glory. Berkualiti dan sangat selesa dipakai
. Nursing & Wudhuk Friendly
. Kain A cut
. 3 warna pastel yang sangat mengancam :)
. Tahan lasak & Mudah jaga.

Untuk belian :-
Whatsapp >> 013 2670 838 / 018 7643912

Walk-in: No39B, Jln 3/69 Seksyen 3, Bandar Baru Bangi, Selangor

Follow us !
Instagram > glorycollection.bangi
Blog > butikzai.blogspot.com


Blouse Muslimah| Nursing Friendly| Blouse Belle 3

BLOUSE BELLE3

Material Polycrepe (easy iron) 
Nursing Friendly (zip tersembunyi di tengah baju) 
 Wudhuk Friendly (zip tersembunyi di lengan baju) 
Kocek Disisi Kanan
 10 Warna Menarik
  Saiz S-3XL
                       RM 79 Termasuk Postage

Belian online website:
(Online payment melalui iPay88)

Untuk belian: Whatsapp
013 267 0838 (Nini)
018 764 3912 (Ika)

Walk-in :
Glory Collection
No39b, Jln 3/69 Seksyen 3
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor

Follow us !
Instagram > glorycollection.bangi
Blog > butikzai.blogspot.com