Baju Kurung Moden Online Murah | Nursing Friendly

Year End Sale 2016| Baju Kurung Moden| Blouse Muslimah| Dress | Jubah


HAPPY HOUR SALE | YES 2016



LIMITED TIME OFFER


12 - 18 DISEMBER 2016

Jom grab peluang happy hour yang Kak Zai offer dengan harga diskaun sehingga 50%.  Kak Zai offer ape? Kebanyakan material kak Zai guna yang less ironing, nursing friendly dan wudhuk friendly.... Jahitan kemas dan selesa dipakai...Item yang kak Zai offer baju kurung moden, blouse muslimah, dress atau jubah..

Jom tengok :)


Kurung Moden Regina

RM89 (RM109)

(+) Material lycra korea yang tak jarang, ironless dan jangan risau tidak melekap di badan
(+) Pilihan 8 code yang super ceria... 
klik link ini utk lihat di facebook http://bit.ly/2fxbJCV

GRAB CEPAT sebelum SOLD OUT


Whatsapp ‘happy hour'  <kod baju dan saiz>  ☏ 
013 267 0838/ 018 764 3912
Whatsapp ‘happy hour'  <kod baju dan saiz>☏ 
013 267 0838/ 018 764 3912
=========================================

Dress Adelia (dewasa dan Kanak-kanak)

RM69 (dewasa) / RM45(kanak-kanak) 
(RM109/RM69)
+ MATERIAL dress adelia Fursan (dewasa) & lycra (anak)
Sangat selesa & tidak rimas bila dipakai walaupun semasa anda berpeluh
+ ada 5 kaler ini, lihat koleksi ini di link facebook.. http://bit.ly/2guQBBi

GRAB CEPAT sebelum SOLD OUT


Whatsapp ‘happy hour'  <kod baju dan saiz>  ☏ 
013 267 0838/ 018 764 3912
Whatsapp ‘happy hour'  <kod baju dan saiz>☏ 
013 267 0838/ 018 764 3912
=========================================

Kurung Moden Dewi


RM79 (RM135)
+ Material chiffon lining. Kain yg lembut, beralun & ringan .design Baju kurung moden
+ ada 5 kaler ini, lihat koleksi ini di link facebook…. http://bit.ly/2fjH1PS

GRAB CEPAT sebelum SOLD OUT


Whatsapp ‘happy hour'  <kod baju dan saiz>  ☏ 
013 267 0838/ 018 764 3912
Whatsapp ‘happy hour'  <kod baju dan saiz>☏ 
013 267 0838/ 018 764 3912
=========================================

DRESS ELVIDA| DRESS ELVYNA| DRESS NAURA

RM60 (RM99)
Dress Elvyna
+ HIGH QUALITY POLYCREPE
Material ini ni bukan yang biasa2 tau. yang ni one level up quality dia. confirm puas hati! Need minimal ironing! Mesti korang suka punya lah! view album http://bit.ly/2fjEaGO

Whatsapp ‘happy hour'  <kod baju dan saiz>  ☏ 
013 267 0838/ 018 764 3912

Koleksi Jubah Elvida (RM99)
(+) Material polycrepe, mudah digosok
(+) Ada kocek disisi mudah nak letak hp dan kunci. view album http://bit.ly/2eY0hUm

7. Koleksi Dress Naura (RM119)
(+) Dress paling HOT, tinggal 2 warna sahaja
(+) Potongan princess, view album http://bit.ly/2eXZW42

Hanya RM60  untuk Naura dan Elvida
GRAB CEPAT sebelum SOLD OUT


Whatsapp ‘happy hour'  <kod baju dan saiz>  ☏ 
013 267 0838/ 018 764 3912
Whatsapp ‘happy hour'  <kod baju dan saiz>☏ 
013 267 0838/ 018 764 3912
=========================================

KURUNG EVA DAN AJWA  (RM89)



Baju kurung EVA
(+) Material crepe ringan. Cutting baju ni unik. comel sangat
(+) Kurung modern & cutting A line view album http://bit.ly/2fhhnI6

Koleksi Kurung Ajwa
(+) Menjadi rebutan aidilfitri lepas, STOK TERHAD tau !
(+) Nursing friendly, sesuai utk mommies yg nak nampak exclusive. view album http://bit.ly/2fxoKfI

GRAB CEPAT sebelum SOLD OUT


Whatsapp ‘happy hour'  <kod baju dan saiz>  ☏ 
013 267 0838/ 018 764 3912
Whatsapp ‘happy hour'  <kod baju dan saiz>☏ 
013 267 0838/ 018 764 3912
=========================================

BLOUSE AMBER | ALEEYA| DELAILA| DIANDRA| TIHANNI | REYQA 
RM45






Blouse Amber RM 49 (NP: RM 65)
Blouse Aleeya RM 49 (NP: RM 65)
Blouse Delaila RM 49 (NP: RM 65)
BlouseTihanni RM 49 (NP: RM 66)

Blouse Reyqa RM49 (NP: RM 65)

Ada lagi harga runtuh nak bagi licin stor kami..

Dress Amanda RM79 (NP: RM 125)
Dress Ayuni RM55 (NP : RM109)
Dress Alyna RM59 (NP: RM99)


==============================================
SUKA TAK?
SUKA TAK?
SUKA TAK?

STOK LIMITED !!!!!! (ada saiz dah sold out nie) laju-laju PM
=========================================

GRAB CEPAT SEBELUM KEHABISAN SAIZ
=========================================

Whatsapp ‘happy hour'  <kod baju dan saiz>  ☏ 
013 267 0838/ 018 764 3912
Whatsapp ‘happy hour'  <kod baju dan saiz>☏ 
013 267 0838/ 018 764 3912

JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA NANTI DIKEBAS ORANG, DARL !
Uolls pilih-pilih tau, lepastu whatsapp crew Kak Zai okey. Jangan lepaskan HAPPY HOUR Berjuntai UNTUK UOLLS  🎉🎉🎉🎉🎉
=========================================
Atau terus ke butik kami
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
GLORY COLLECTION BANGI
No. 39B, Jalan 3/69
Seksyen 3, Bandar Baru Bangi
Selangor
(*landmark Klinik Kesihatan Bandar Baru Bangi)









==========================



Baju Kurung Kebarung|Nursing Friendly|Kebarung Zoffya

KEBARUNG ZOFFYA

SIS SELALU STRESS TIADA BAJU YANG SIMPLE TAPI SEDIKIT EXCLUSIVE UNTUK DIGAYAKAN KE MAJLIS, TAPI SESUAI JUGA DIPAKAI UNTUK KEPEJABAT. 
MENCARI BAJU YANG SESUAI ALL THE TIME. 

BAJU KURUNG KEBARUNG ZOFFYA
 DAPAT MEMBANTU. 
EXCLUSIVE, MODERN BUT SIMPLE, 
JUST NICE AND WOW BEAUTIFUL, 
ALA-ALA GADIS MELAYU TERAKHIR GITTUWW
.
.
.
Sekarang ni musim kenduri kendara, boleh dikatakan tiap minggu ada majlis perkahwinan. Tak gittuww. Bukan tu saje, akhir tahun ni juga la company buat majlis akhir tahun. Sekolah pun sama kan. Kalau dah namanya ada majlis sure terfikir-fikir nak pakai baju apa ye. Hmm tapi takkan nak pakai macam pergi Anugerah Skrin pulak kan, Tapi, tapi tak nak la nampak biasa sangat macam pergi pejabat. At least kalau orang tengok tak kelip mata sesaat pun jadi la. Hihihi. Nah BAJU KURUNG KEBARUNG ZOFFYA dapat membantu anda !


Ouch, tergoda tak?
nak macam gadis melayu terakhir ???

TERUS WHATSAPP 
ke  013-2670838/ 018-7643912

Nak tau lagi tak tentang Baju Kurung Kebarung Zoffya ni?
Baca lagi sampai bawah darl !

-- Material soft linen (mudah iron & tak senang renyuk) --
-- Nursing friendly -- 
-- Zip separuh dari leher, di bahagian depan baju --
-- Saiz S sehingga XXXL --
-- 5 Warna hot --




TERUS WHATSAPP 
ke  013-2670838/ 018-7643912




 TERUS WHATSAPP 
ke  013-2670838/ 018-7643912



Dah jatuh hati ???

===============================
GRAB cepat sebelum kehabisan saiz
===============================
Whatsapp ‘ ZOFFYA’ ke ☏+ 013 2670 838/ 018 7643 912
Whatsapp ‘ ZOFFYA’ ke ☏+ 013 2670 838/ 018 7643 912
Whatsapp ‘ZOFFYA’ ke ☏+ 013 2670 838/ 018 7643 912
==========================

Atau terus ke butik kami

▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
GLORY COLLECTION BANGI
No. 39B, Jalan 3/69
Seksyen 3, Bandar Baru Bangi
Selangor
(*landmark Klinik Kesihatan Bandar Baru Bangi)
Follow us!
Instagram ~ Califia.co

**********************************************************

Baju Kurung Moden Online Murah | Nursing Friendly | Kurung Regina 


1. Pernah tak terlewat untuk ke pejabat?

2. Adakah anda sibuk mengurus anak di waktu pagi?
3. Adakah anda mengambil masa yang lama menggosok pakaian?
4.Adakah material pakaian anda susah digosok dan mudah berkedut?

Pssstttt...Kak Zai nak kabo adik kakak ni.. Semua masalah tu boleh diselesaikan..



Adik kakak dah boleh bergaya dengan design eksklusif untuk ke pejabat dengan koleksi baju kurung moden Kak Zai . Especially yang tiada masa nak iron baju. Bangun pagi pun dah tak runsing nak ke pejabat. Nak bawak pegi kenduri pun boleh sebab  koleksi baju kurung moden ni masih ada KELASnya tersendiri...Yang penting hasben tak bising kenapa bersiap lambat sangat... Nah inilah jawapannya. 

Koleksi Baju Kurung Moden Kak Zai

1. Baju Kurung Regina 
2. Baju Kurung Hannah
3. Baju Kurung Eva

Koleksi baju kurung moden Kak Zai ni boleh bantu adik kakak untuk senyum daripada bangun tido sampai tido semula.... 
Jom tengok....
 .
 .
 .

BAJU KURUNG MODEN REGINA V


 DIREKA KHAS DARI MATERIAL YANG MUDAH IRON.
DESIGN BAJU KURUNG MODEN
CEPAT PANTAS UNTUK KE PEJABAT


BAJU KURUNG MODEN REGINA SUDAH KEMBALI EDISI 5
MENJADI PILIHAN UTAMA WANITA BEKERJA.
EDISI KE 4 SOLD OUT DALAM MASA 3 MINGGU SAHAJA !!!
CEPAT2 ODER DENGAN WHATSAPP NO TEL INI 
012 4606 123/ 013 2670 838
.
.
.
Jadi lepas ni wanita bekerja akan dapat meluangkan  masa lebih bersama keluarga tersayang tanpa perlu memikirkan masa untuk iron baju. Sudah tidak stress kan.
Lagi-lagi bila satu hari tu kite terbangun lewat, kelam kabut dibuatnya. Tapi dengan adanya baju kurung moden Regina di almari uolls jadi terus zap zass lagi cepat siap dari kawan yang perlu iron baju. Yelah kite dah boleh skip satu step untuk ke pejabat iaitu iron baju. Betul tak?
.
.
.
Bayangkan sebaik saja sis pakai baju kurung moden REGINA ni, pasti kelihatan gojes berbanding rakan-rakan satu ofis. Sure ramai teman-teman menjeling-jeling dan berbisik, ‘you hari ini nampak lain dari yang lain’,
 .
.
.
Apa bestnya baju kurung moden Regina ni??
  • Kurung moden ini diperbuat daripada material kualiti Lycra korea (tidak melekap di badan)
  • Semestinya less ironing !
  • Ciri-ciri yang istimewa tambahan adalah kurung nursing dan wudhu friendly

Retail price adalah RM119 termasuk pos
Harga borong RM85 tidak termasuk pos bagi belian minimum 10 pcs (boleh pilih saiz dan corak)


9 KOLEKSI BAJU KURUNG MODEN REGINA:












wasap/sms 013 267 0838/ 012 4606 123 <regina> <kod dan saiz> 







wasap/sms 013 267 0838/ 012 460 6123 <regina> <kod dan saiz>  





Jom tengok testimoni baju Kurung Moden Regina










WHATSAPP/SMS 012 4606 123/ 013 2670 838

WHATSAPP/SMS 012 4606 123/ 013 2670 838
 WHATSAPP/SMS 012 4606 123/ 013 2670 838


Atau terus ke butik kami
GLORY COLLECTION
No. 39B, jalan 3/69
Seksyen 3, Bandar Baru BangiSelangor
(*landmark Klinik Kesihatan Bandar Baru Bangi)

Waktu Operasi: Isnin- Sabtu: 10pg-6ptg & Ahad 1-6ptg

Follow us!
Instagram ~ glorycollection.bangi
faceboook  -  https://www.facebook.com/GlorycollectionBangi/

Untuk tempahan online : WS/SMS 013 267 0838/ 012 4606123






*******************************************************************************

BAJU KURUNG MODEN HANNAH


✔ Material Lycra
✔ Mudah Jaga. Ironless
✔ Tak Melekap
✔ Nursing friendly. Zip ditengah
✔ Saiz dari S - 3XL
✔ RM 119 Termasuk Postage
✔ Borong RM 74 Tidak Termasuk Postage (Min 10pcs)

CARA BELIAN ONLINE (WHATSAPP : 012 4606123/013 2670 838 MESSAGE KAT FACEBOOK)

GLORY COLLECTION BANGI
No 39B, Jln 3/69, Seksyen 3 43650 Bandar Baru Bangi Selangor
(*landmark Kedai di belakang Petronas Seksyen 3)

Follow us!
Instagram ~ Glorycollection.Bangi



Untuk tempahan online : wasap/sms 013 267 0838/ 012 4606123 <hannah> <kod dan saiz> 






Untuk tempahan online : wasap/sms 013 267 0838/ 012 4606123 <hannah> <kod dan saiz> 




Untuk tempahan online : wasap/sms 013 267 0838/ 012 4606123 <hannah> <kod dan saiz> 




Untuk tempahan online : wasap/sms 013 267 0838/ 012 4606123 <hannah> <kod dan saiz> 


Untuk tempahan online : wasap/sms 013 267 0838/ 012 4606123 <hannah> <kod dan saiz> 




**************************************************************

  Baju Kurung Eva 3.0 (New Arrival - Nov 2016)


Ramai menanti kehadirannya. Munculnya sesekali dan terus menggegar industri. Power tak power lah kan

Alhamdulillah la ni...... muncul sudah Kurung Moden Eva 3.0. Batch yang lepas ramai makan hati tak sempat sambar untuk diri sendiri, kali ni mesti jadikan hak milik abadi!

Kurung Moden Eva bukan sekadar kurung. Kami janjikan kehebatan eva :- 

 

Material poly crepe ringan (lembut dan selesa)

Nursing dan wudhu friendly

Cuting baju loose

Size S-XXXL

Ironless 

RM119 termasuk pos seluruh Malaysia

10 design special yang up to date

 

 

amacam? cantik tak Kurung Moden Eva 3.0 ni?

dah bergetar jiwa raga? whatsapp terus lah

kod dan saiz ke 013 2670838/ 018 7643912 

 NAK TENGOK SEMUA 10 CORAK? 

SCROLL BAWAH LAGI TAU

 

kod dan saiz ke 013 2670838/ 018 7643912



kod dan saiz ke 013 2670838/ 018 7643912


kod dan saiz ke 013 2670838/ 018 7643912


kod dan saiz ke 013 2670838/ 018 7643912


kod dan saiz ke 013 2670838/ 018 7643912



kod dan saiz ke 013 2670838/ 018 7643912

ATAU 

Walk in : GLORY COLLECTION BANGI 

NO 39B Jln 3/69 Seksyen 3, 

43650 Bandar Baru Bangi, Selangor

 Follow us! Instagram ~ glorycollection.bangi 

fb: https://www.facebook.com/Glorycollection.Bangi



**************************************************************

Baju Kurung Moden Eva II


> Material Poly crepe lembut dan tahan lasak
> Nursing friendly
> Cuting baju loose dan cutting kain A
> Size S-XXXL
> RM119 termasuk pos seluruh Malaysia

CARA BELIAN ONLINE 

WHATSAPP : 012 4606123/ 013 267 0838
MESSAGE KAT FACEBOOK)

GLORY COLLECTION BANGI
No 39B, Jln 3/69, Seksyen 3 43650 Bandar Baru Bangi Selangor
(*landmark Kedai di belakang Petronas Seksyen 3)

Follow us!
Instagram ~ @glorycollection.kajang
facebook ~https://www.facebook.com/GlorycollectionBangi/




Untuk tempahan : wasap/sms 013 267 0838/ 012 4606123 <eva2> <kod dan saiz> 


Untuk tempahan : wasap/sms 013 267 0838/ 012 4606123 <eva2> <kod dan saiz> 




Untuk tempahan : wasap/sms 013 267 0838/ 012 4606123 <eva2> <kod dan saiz> 





KURUNG MODEN DEWI


Mencari baju kurung moden yang eksklusif?

Jom tengok ada di sini...

*Material chiffon full linning
*Nursing dan wudhu friendly
*Baju Kurung Moden
*Kain cutting payung

*RM135 termasuk pos

[CARA BELIAN ONLINE (WHATSAPP : 6010 8417838/ 012 4606123/018 7643912)

▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
GLORY COLLECTION
No. 39B, jalan 3/69
Seksyen 3, Bandar Baru Bangi
selangor 

Whatsapp 012-4606 123
WALK IN TERUS KE KEDAI

▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼

Follow us!
Instagram ~ Glorycollection.Bangi
fb ~ www.facebook.com/glorycollection.bangi












Catat Ulasan