CAAAK RAYA SALE





[KINI DIBUKA ] …CAAAK RAYA SALE !!!
22- 29 JUN 2016
8 HARI SAHAJA UNTUK RAYA SALE di Jasmean38.
OHSEMNYEEE SALE 8 HARI !!
====================================================
Caaak… cak… nantikan Caaak Raya Sale 2016 di Jasmean38
Eh nape nak caak… caak ni?
Sebab Caak Raya Sale ni sekejap ada sekejap tak ada & tahun ini muncul lagi
SALE SALE SALE sehingga 80% setahun sekali jeee….
;
TEPAT pkl 10, CAAAK RAYA SALE kini dibuka…
Stok limited,ya..tiada RESTOCK,ya
.
.
.
Khasss untuk Jasmean38 lovers yang tertunggu tunggu sale dari kami.
Penantian anda bakal berakhir !!
Caaak Raya Sale 50% - 80%
Opocot sampai 80% ke?!?! Biar beno
Khasss untuk uolls yang mahu nampak xclusive, bergaya tapi still sopan & patuh syariah sepanjang hari.
Lagi satu….. semua baju yang ada di Jasmean38 semuanya nursing friendly kecuali Dress Amanda.
Kalau nak cari baju untuk beraya seperti dress & kurung disinilah tempatnya ! ehhh nak cari blouse untuk santai atau nak merewang pun sinilah tempatnya. Mesti mak,kakak, acik tanya beli baju kat mana nihhhh…
Senang cerita baju dari Jasmean38 akan menyerikan raya pertama, kedua, ketiga, keempat dan seterusnya…. Menyerikan hari-hari anda lah senang cerita.
Haaaa… Kak Zai nak inform awal-awal ni, even SALE 8 hari tapi jangan lambat bertindak tau.Kak Zai nak inform juga 29hb jun (rabu) last day sale bermakna last day postage by poslaju untuk sampai before raya. PLEASE TAKE FAST ACTION UOLLS.
.
. 5 design DRESS, 4 BAJU KURUNG & 5 BLOUSE yang sale tau:
.DRESS : Ayuni,Umairah, Naura, Zaraa, Alyna, Amanda
.BJ KURUNG : Khadijah, Mysara, Eva, Rabiya
.BLOUSE : Tihanni, Aleeya, Reyqa, Delaila,Tania
.
.
.
.============================
JOM LIHAT DESIGN YANG SALE TU
==============================


🌹Dress Ayuni >>> http://bit.ly/28Il4UU
(+) Material heavy dull satin
(+) Lace dipergelangan tangan
(+) 5 warna untuk dipilih, warna yang sangat menarik,senang nak match dgn baju melayu hubby
🌹Dress Naura II >>> http://bit.ly/28ILLbZ
(+) Material fursan
(+) Princess Cutting yang boleh pusing-pusing bak puteri
🌹Dress Naura III >>> http://bit.ly/28IBAsg
(+) Material fursan
(+) Princess cutting sama seperti batch naura I yang hampir sold out
(+) Beads di lengan sebagai tambahan
🌹Dress Zaara >>> http://bit.ly/28ICrsV
(+) Material roberto cavalli satin
(+) Lace di lengan baju nampak xclusive sangat
🌹Dress Alyna >>> http://bit.ly/28IEPwf
(+) Material dull satin yang tidak berkilat
(+) Di hujung tangan dihiasi sequin cantik tau lagi-lagi bila nak marhaban. hihi
🌹Dress Amanda >>> http://bit.ly/28IDgDk
(+) Material chiffon glory
(+) Dress mewah yang dihiasi sulam & manik berkualiti tinggi. emm sesuai sangat nih klau nak pergi beraya. cunnn uolls
🌹Dress Umairah >>> http://bit.ly/28JlLwH
(+) Material chiffon berkualiti yang tebal langsung tak jarang
(+) Full lining.
🌹Kurung Cotton >>> http://bit.ly/28JhE8g
(+) Material cotton
(+) Kurung pahang & kain susun tepi. Sangat selesa pakai dari pagi sampai ke petang
🌹Kurung Mysara >>> http://bit.ly/28JU8aY
(+) Material dull satin & glory silk.
🌹Kurung Rabiya >>> http://bit.ly/28IMqze
(+) Material lycra korea. Selesa sangat baju ni
(+) Tak perlu iron. zip zap zip zap siap dah
🌹Kurung Eva >>> http://bit.ly/28JACe5
(+) Material crepe ringan. Cutting baju ni unik. comel sangat
(+) Kurung modern & cutting A line
🌹Blouse Tihanni III >>> http://bit.ly/28JiyBJ
(+) Material roberto cavalli satin. sesuai la klau nak bersantai atau merewang ni
🌹Blouse Tihanni II >>> http://bit.ly/28J9TKR
(+) Material roberto cavalli satin.
🌹Blouse Tihanni I >>> http://bit.ly/28IFxKw
(+) Material roberto cavalli satin.
🌹Blouse Delaila >>> http://bit.ly/28JX9rZ
(+) Material moss crepe. Ada batu-batu kat lengan
(+) 5 warna pilihan
🌹Blouse Aleeya >>> http://bit.ly/28JqZ1c
(+) Material lycra yang serious tak perlu iron
(+) Serious senang handle masuk dalam bag pun tak renyuk
🌹Blouse Reyqa >>> http://bit.ly/28JDtni
(+) Material denim
(+) Batch I licin habis, best baju ni nampak ranggi tapi still muslimah
🌹Blouse Tania >>> http://bit.ly/28K3tuM
(+) Material crepe glory
(+) Serius best, tak melekap.
🌹Shawl Mayeesa >>> http://bit.ly/28KNH4I
(+) Instant dua muka
(+) Material inner moss crepe
(+) Material dibelakang chiffon tak jarang
(+) Dihiasi beads dihujung
.
.
.
==============
SPECIAL OFFER
==============

Awak… awak… still tak percaya ke discount 50-80% ???
Meh sini Kak Zai habak mai satu satu:
• Dress Ayuni: Normal Price = RM 109 NOW RM 55
• Dress Naura II: Normal Price = RM 115 NOW RM 65
• Dress Naura III: Normal Price = RM 129 NOW RM 89
• Dress Zaara: Normal Price = RM 109 NOW RM 55
• Dress Alyna: Normal Price = RM 119 NOW RM 65
• Dress Amanda: Normal Price = RM 149 NOW RM 89
• Dress Umairah : Normal Price = RM 125 NOW RM 55
• Kurung Cotton: Normal Price = RM 79 NOW RM 50
• Kurung Mysara: Normal Price = RM 129 NOW RM 66
• Kurung Innara: Normal Price = RM 99 NOW RM 85
• Kurung Rabiya: Normal Price = RM 120 NOW RM 85
• Kurung Eva: Normal Price = RM 115 NOW RM 99
• Blouse Tihanni III: Normal Price = RM 66 NOW RM 59
• Blouse Tihanni II: Normal Price = RM 66 NOW RM 55
• Blouse Tihanni I: Normal Price = RM 66 NOW RM 55
• Blouse Delaila: Normal Price = RM 75 NOW RM 55
• Blouse Aleeya: Normal Price = RM 65 NOW RM 55
• Blouse Reyqa: Normal Price = RM 65 NOW RM 55
• Blouse Tania: Normal Price = RM 65 NOW RM 55
• Shawl Mayeesa: Normal Price = RM 49 NOW RM 40
Percaya tak dengan harga yang Kak Zai bagi kat uolls ni? please percaya. hihi
.
.
Uihhhh banyak betul potongan harga Caaak Raya Sale kat Jasmean38 ni.
Type “CAAAK RAYA” ke 013 2670 838 / 012 4606 123 / 018 7643 912
Type “CAAAK RAYA” ke 013 2670 838 / 012 4606 123 / 018 7643 912
Type “CAAAK RAYA” ke 013 2670 838 / 012 4606 123 / 018 7643 912
Type “CAAAK RAYA” ke 013 2670 838 / 012 4606 123 / 018 7643 912

Screenshot sekali tau gambar baju yang berkenan tu ATAU bagitau kami nama baju yang dah jatuh hati tu, nanti senang Kak Zai and crew nak check stok untuk uolls. Sure time tu berderu deru PM masuk macam sale lepas.
Atau terus ke butik kami
GLORY COLLECTION
No. 39B, jalan 3/69
Seksyen 3, Bandar Baru Bangi
Selangor
(*landmark Klinik Kesihatan Bandar Baru Bangi)
Waktu Operasi: Isnin- Sabtu: 10pg-6ptg & Ahad 11-6ptg
Follow us!
Instagram ~ @glorycollection.bangi
Blog ~ http://butikzai.blogspot.com/
===================================















Catat Ulasan