YEAR END SALE 2016| BAJU KURUNG MODEN| DRESS MUSLIMAH| BLOUSE MUSLIMAH

YEAR END SALE BERJUNTAI NOV-DEC 2016: 
KASI LICIN SEMUA BAJU !


Uih apa yg berjuntai tu Kak Zai?

Rare sungguh tak pernah dengar YES berjuntai.

Haaa nak tau tak apa yg berjuntai?
.
.
.

Please, please baca sampai habis.
Alhamdulillah, sempena YES 2016 ni Kak Zai dh fikir dari bulan lepas nak buat sale start bulan november haaa berjuntai ke bulan december. 
Selalunya sale bulan december kan. Kali ni YES Berjuntai lebih havoc dengan YES Nov - Dec 2016

=======================================
JOM LIHAT DESIGN –DESIGN YANG DIOFFER
=======================================
1. Koleksi Ironless Kurung Regina
(+) Material lycra korea yang tak jarang, ironless dan jangan risau tidak melekap di badan
(+) Pilihan 8 code yang super ceria... klik link ini utk lihat http://bit.ly/2fxbJCV


2. Koleksi HOT Kurung Dewi:
+ Material chiffon lining. Kain yg lembut, beralun & ringan .design Baju kurung moden
+ ada 5 kaler ini, lihat koleksi ini di link ini…. http://bit.ly/2fjH1PS


3. Koleksi Jubah Adelia
+ MATERIAL Fursan (ibu) & lycra (anak)- Sangat selesa & tidak rimas bila dipakai walaupun semasa anda berpeluh
+ ada 5 kaler ini, lihat koleksi ini di link ini.. http://bit.ly/2guQBBi


4. Koleksi Jubah Elvyna
+ HIGH QUALITY POLYCREPE
Material ini ni bukan yang biasa2 tau. yang ni one level up quality dia. confirm puas hati! Need minimal ironing! Mesti korang suka punya lah! view album http://bit.ly/2fjEaGO


5. Baju kurung EVA
(+) Material crepe ringan. Cutting baju ni unik. comel sangat
(+) Kurung modern & cutting A line view album http://bit.ly/2fhhnI6



6. Koleksi Jubah Elvida
(+) Material polycrepe, mudah digosok
(+) Ada kocek disisi mudah nak letak hp dan kunci. view album http://bit.ly/2eY0hUm

7. Koleksi Dress Naura
(+) Dress paling HOT, tinggal 2 warna sahaja
(+) Potongan princess, view album http://bit.ly/2eXZW42


8. Koleksi Kurung Ajwa
(+) Menjadi rebutan aidilfitri lepas, STOK TERHAD tau !
(+) Nursing friendly, sesuai utk mommies yg nak nampak exclusive. view album http://bit.ly/2fxoKfI


9. Blouse Amber
(+) Laris.. laris blouse nursing dan dihiasi tweed
(+) Nak nampak comel, cuba satu ! view album http://bit.ly/2eY5fR0


10. Blouse Aleeya
(+) Ironless blouse, material lycra korea
(+) view album http://bit.ly/2gedwxC


11. Blouse Reyqa
(+) Nak nampak ranggi? Ce sehelai ! Blouse material denim
(+) Nursing dan wudhuk friendly, view album http://bit.ly/2gd7mhR

12. Blouse Tihanni
(+) Material roberto cavalli satin. selesa sangat
(+) Nursing dan wudhuk friendly, view album http://bit.ly/2eY5WtG


==============================================
SUKA TAK?
SUKA TAK?
SUKA TAK?

Harga? janji ni sale yang tebalkan poket uolls. Jangan tak percaya dengan harganyaaaa. Okey, Kak Zai siap-siap listkan kat bawah
Kurung Regina Regina RM99 (NP: RM 119)

Dress Adelia dewasa RM79 (NP: RM 119)
Dress Adelia kanak2 RM49 (NP: RM 59)
Kurung Dewi RM99 (NP: RM 135)
Dress Elvyna RM 69 (NP: RM 89)
Dress Elvyda RM 69 (NP: RM109)
Dress Nauraa RM69 (NP: RM129)
Kurung Eva RM 99 (NP: RM 119)
Kurung Ajwa RM99 (NP: RM 109)
Blouse Amber RM 49 (NP: RM 65)
Blouse Aleeya RM 49 (NP: RM 65)
Blouse Delaila RM 49 (NP: RM 65)
BlouseTihanni RM 49 (NP: RM 66)
Blouse Reyqa RM49 (NP: RM 65)

STOK LIMITED !!!!!! (ada saiz dah sold out nie) laju-laju PM
=========================================

GRAB CEPAT SEBELUM KEHABISAN SAIZ
=========================================
Whatsapp ‘YES BERJUNTAI' di ☏ 
013 267 0838/ 018 764 3912
Whatsapp ‘YES BERJUNTAI' di ☏ 
013 267 0838/ 018 764 3912
Whatsapp ‘YES BERJUNTAI' di ☏ 
013 267 0838/ 018 764 3912

JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA NANTI DIKEBAS ORANG, DARL !
Uolls pilih-pilih tau, lepastu whatsapp crew Kak Zai okey. Jangan lepaskan YES Berjuntai Nov-Dec ni &&&& nantikan SURPRISE BERJUNTAI HAPPY DAYS dari Kak Zai khas utk uolls 🎉🎉🎉🎉🎉
=========================================
Atau terus ke butik kami
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
GLORY COLLECTION BANGI
No. 39B, Jalan 3/69
Seksyen 3, Bandar Baru Bangi
Selangor
(*landmark Klinik Kesihatan Bandar Baru Bangi)
==========================
Catat Ulasan