Pelancaran Website Butik Zai : www.califiaco.biz |baju kurung moden| Blouse Muslimah

 WWW.CALIFIACO.BIZ

 |Baju Kurung Moden| Blouse Muslimah

Assalamualaikum dan Salam Sayang

Alhamdulillah.. Kak Zai nak share kegembiraan dengan izin Allah maka website Butik Zai dapat dilancarkan. Tak lain tak bukan tujuannya untuk  sayang-sayang Kak Zai mudah nak dapatkan busana di sini dengan cara yang yang lebih cepat. Kak Zai faham ada yang tak gemar nak ber"PM" tanya ada stok ke tak kan...  Sebab Kak Zai pun suka bershopping kat www.lazada.com takpun www.11street.my. 

Ok .. banyakk offer menarik untuk belian menggunakan website ni.. diskaun untuk pembukaan dan pelancaraan website kami. Kenapa guna nama califiaco... CALIFIACO adalah brand baby Kak Zai...

WEBSITE LETOP SALE - www.califiaco.biz

Macam mana nak guna bagi first timer...


Catat Ulasan