Tudung Sarung Thaleefa|Tudung sarung labuh | Tudung Sarung Cantik

Tudung Sarung Thaleefa 

[KINI DIBUKA] TUDUNG THALEEFA KINI DILANCARKAN. 5 WARNA YG MNJADI REBUTAN IBU MODEN. MATERIAL YG ANTI RENYUK & LASAK. SESUAI SGT UTK WANITA BKERJAYA UTK NAMPAK XCLUSIF & AKTIF
.
.
Koleksi sulung tudung sarung dari Califia hasil drpd survey dan research team Califia…. Akhirnya muncullah TUDUNG THALEEFA. #Califialovers semua dh bersedia ke nak menyarungkan tudung sarung yg super power best ni?
.
.
Tudung Thaleefa yg super power best dgn tampalan dlm awning mggunakan material cotton denim yg anti kemek, jgn risau awning akan kemek lgi….. baling kt mesin basuh pun maintain je..... Senang la kerja kiteee xyah nak asing2 basuh lagi !
.
Kak Zai siap buat research lgi tau nak bgi uolls maintain cun dengan awning yg sentiasa terpacak 24jam 7hari seminggu. Suka tak? Suka tak?
.
Lagi best tdg ni ada 3 saiz (L,XL & XXL) serta berdagu & tak berdagu..... Uolls boleh pilih ikut keselesaan ☺️
.
Plus, plus Tdg Thaleefa ni tahan lasak tau uolls, pakai gi pejabat pun cun... pakai gi hiking pun selesa sgt 😍
(Nk tau apa lagi BEST ttg Tudung Thaleefa? baca lagi ok)











.
.
(+) Bergaya sepantas 2 saat shj. Sarung & siap !
(+) Material moss crepe + awning kami lapiskan lagi dgn material cotton denim supaya awning maintain cantik elok
(+) Material tak panas, serap peluh dan tahan lasak. Pakai gi office sesuai, gi bersenam dan hiking pun boleh tau
(+) Material yg mudah diurus. Ank termuntah susu kt tdung pun senang nk cuci blik. Langsung tak ada kesan muntah.
(+) Travel friendly. Boleh lipat2 masuk dlm bag dh boleh jimat space plus tak perlu pun nk kena iron semula. Awning kedut jgn risau. Kami dh sediakan protection (kain cotton denim lapik di awning)
(+) Color yg menarik & terhad. Kalau stok ni habis susah tau nk restok warna sama lagi. Kalau dh kenan jgn lepaskannya
(+) Anti pin. Dh tak payah tercari2 pin lagi. Beli pin 10 kali, 10 kali jugalah hilang. Esp waktu travel payoh ha nk bawa pin kang lupa letak mana. Pakai tdg thaleefa je senang. Cantik pun cantik !
(+) Ada 2 version. Berdagu dan tak berdagu. Yg berdagu sesuai dibawa solat. Uolls boleh pilih ikut keselesaan
(+) Kami buat 3 saiz. L,XL & XXL.
.
.
Nk tau apa lgi yg boleh buat uolls bertambah SUKEE HATI BERMUNGA MUNGA ?? KAK ZAI NK BAGI HARGA COMBO
(Kalau rasa nak pakai tdg thaleefa bersama mak atau bff teruskan baca tau)
Saiz L: Sehelai RM 52. COMBO RM 100 (2PCS)
Saiz XL: Sehelai RM 59. COMBO RM 113 (2PCS)
Saiz XXL: Sehelai RM 69. COMBO RM 132 (2PCS)
.
.
.
Stok sgt terhad.
Whatsap untuk order >> http://bit.ly/2jlpZEU/ atau http://bit.ly/2fhDyRr
Stok sgt terhad.
Whatsap untuk order >> http://bit.ly/2jlpZEU/ atau http://bit.ly/2fhDyRr
Stok sgt terhad.
Whatsap untuk order >> http://bit.ly/2jlpZEU/ atau http://bit.ly/2fhDyRr
HAPPY SHOPPING #califialovers!
Catat Ulasan