Clearance Sale 2017| Instant Shawl labuh| Tudung Sarung


WOWW WOWW!! JUALAN PECAH GUDANG SEDANG GIAT BERLANGSUNG
23 Oktober sehingga 31 Disember 2017


Inilah masanya anda tambah koleksi tudung dan bertukar dengan wajah baru. Asyik pakai tudung sama je, bosan husband tengok tau. Kasi mata yang tersayang terpukau sikit. Bertukar dengan penuh penjimatan tau bila uolls join jualan pecah gudang ni. 
.
.
Koleksi instant shawl dua muka yang superb best. Boleh pilih yang bercorak atau yang printed. Material yang serius tak yah iron. Senang nak bawa pergi kursus, jimat luggage.... lepastu takyah nak bawa iron lagi. Selain tu, cer try tudung sarung thaleefa. Material moss crepe dengan awning anti kemek. Lempar kt mesin je, senang nak pakai dan senang nak jaga. Jimat masa uolls.
.
.
Setahun sekali je tau Kak Zai bagi harga special macam ni. Haa jangan ada sesiapa lepaskan peluang untuk menikmati Jualan Pecah Gudang 2017. Layan dulu gambar koleksi kat bawah ni, dah berminat terus whatsap okey. 

Ika: 018 7643 912/ Dayah: 013 2670 838










Ika: 018 7643 912/ Dayah: 013 2670 838
 Walk-in: No39b, Jln 3/69 Seksyen 3 Bandar Baru Bangi, Selangor

Catat Ulasan